adidas nmd r1

Второй форум - можете его удалить или переименовать.
Это ваш сайт - поэтому делайте все, что пожелаете!
Ответить
PollyLouise
Сообщения: 3
Зарегистрирован: 10 июн 2020, 11:50

adidas nmd r1

Сообщение PollyLouise » 10 июн 2020, 12:26

ÿþCrazy Light visar sig adidas originals levitera tack vare sin fjäderljuskonstruktion, medan det tar att få samurajer hackade för att få Hyperdunk 2010 ner till en liknande vikt. En slående bild, för att vara säker, men blir lättare än din konkurrent på grund av deras sidotå verkligen en enorm fördel? Kan annonser som detta väcka uppmärksamhet på aggressorn som underhund och därmed ge oavsiktlig uppmärksamhet till konkurrenten? Och om du har slitit ett par, är adidas adiZero Crazy Light verkligen bättre på domstolen än Hyperdunk 2010? Klicka igenom för att se annonsen i sin helhet och se till att lämna en kommentar för att låta oss veta vad du tycker om denna strategi för reklam.

Medan deras stora annonskampanj med Chicagos underbarn Derrick Rose kan vara över nu när NBA-säsongen har avslutats, verkar det fortfarande vara adidas i Adidas AdiZero Crazy Light. Även om vi inte har haft en chans att sätta dem på en skala själva, på 9,8 ounces har denna gymnastikskor den mest lätta konstruktionen bland alla dess utmanare, och tar ett skott på tronen för basket sneakers som för närvarande ockuperas av Nike. Denna nya färgväg av adidas gazelle adidas AdiZero Crazy Light går för en enkel tvåtonuppsättning som vi har sett på många av en adidas Originals-modell genom åren. Fortsätt läsa för fler foton av dessa, som finns tillgängliga för förbeställning nu på Finishline. Låt oss också veta i kommentarerna om du tror att denna sneaker har en chans att stjäla lite av rampljuset bort från pojkarna i Beaverton.

Adidas Primeknit-teknologin adidas stan smith har varit tuff att spåra här i staterna - vi såg just den första hemutgivningen någonsin för den tekniken gå ner för ett par veckor sedan med adidas adiZero Prime Boost. Huruvida adidas adiZero FeatherPrime som visas här kommer att få samma behandling återstår att se, men åtminstone kan du ta bort dem på avstånd. Gör det med oss när du kolla in de svarta och röda paren som just dyker upp och sedan gå till Titolo om du vill importera dem. Bara eftersom Nike har kunnat ta bort vikten och lägga till ventilation till modeller med sin Hyperfuse-konstruktion, adidas har erbjudit en liknande lätt och andas materialkomposit i form av SprintFrame och SprintWeb teknologier.

Även om det verkligen är en prestation att sälja adidas nmd r1 en miljon par under 2017, om märkena verkligen ser ut att sälja fem miljoner enheter innan det här året är slut, måste de fortsätta att lägga ut nya kollektioner som den här. Njut av en fördjupad titt på alla fem val nedan och markera dina kalendrar eller deras 22 april-release. I andra Parley x adidas-nyheter, kolla in NMD CS1 som är planerad att släppas i helgen här. Adidas har stadigt drivit sin Primeknit-teknik under hela året och träffat retorer som så långt som deras eftertraktade Campus 80 till sin retro löpare i sin ZX-avstamning. Nu har materialet hittat sin väg till deras adidas Pure Boost. På samma sätt som deras senaste adiZero PrimeKnit Boost, väljer den här iterationen att hålla fotledet och samtidigt få hälbehandlingen på samma sätt som ZX Flux, allt medan en enkel färgväg av svart, vitt och en livlig röd avslutar saker.

Se till att få med oss efter klickningen för en bättre titt på den senaste adidas adiZero Prime Boost och vet att du kan säkra ditt par idag från internationella lagerlistor som Caliroots. Den högpresterande racingskon från adidas som kombinerar en Primeknit-överdel i ett stycke med Boost-dämpning är tillbaka med en annan utmärkt 'LTD' färgväg från adiZero Primeknit Boost i sommar i vinrött och orange. De två nyanserna appliceras intrikat över den släta övre delen av racinglägenheten, med framåtrörande tre ränder i vitt för att matcha Boost-skummet i mellansulan. Som en LTD-utgåva förväntar du sig att dessa ska vara tillgängliga i något begränsade mängder när de tappar lördag 6 maj hos utvalda adidas Running-återförsäljare.

Rose hade inte en utan två specialutgåvor för All-Star Game och kommer nu adidas sneakers att bryta ut en St. Patrick's Day-utgåva adidas adiZero Rose 1.5 för nästa veckas semester. Dessa leder är gjorda i en tongrön blandning av mocka och SprintSkin, ett lyxigt prestationsorienterat utseende som konkurrerar med LeBron 8 V1: s SVSM-färgväg som profilerades igår på Sneaker News. Vi trodde alltid att det skulle vara LeBron mot Carmelo eller kanske LeBron mot Wade som skulle definiera ligan men när det gäller explosiv poängvaktspel kan en ros med något annat namn helt enkelt inte tävla. Klicka igenom för att se mer av St. Paddy's Изображение Day adiZero Rose 1.5 och ta din idag från Kicks-Crew.

Ответить