nike free run

Поздравляем! Ваш новый форум создан.
Самое время войти на Ваш форум под зарегистрированным именем и затем войти в "административный раздел" (ссылка внизу), чтобы настроить форум по своему вкусу.
Ответить
Isaac Wilde
Сообщения: 1
Зарегистрирован: 29 июл 2020, 09:21

nike free run

Сообщение Isaac Wilde » 29 июл 2020, 09:40

ÿþSå i dette tilfælde gjorde nike air max 97 Air Jordan XX9 Low ikke udskæringen, for selv om skoen i sig selv er fantastisk, er der for meget overlapning mellem dette og originalen til virkelig at kvalificere den som ny. I mellemtiden ville noget som Nike LeBron 12 Low kvalificere sig, fordi det ser så forskelligt ud fra originalen, at de er knyttet sammen tilsyneladende kun med navn. Jeg brugte disse to som eksempler, fordi vi ikke har Nike eller Jordan-repræsentation i dette indlæg, for godt, de fortjente det ikke. Når nogle mærker siger, at de ønsker at bygge bro mellem stil og ydeevne, ringer det som hul læbereservice. BRANDBLACK blev skabt med den filosofi i tankerne. Deres underskrift J. Crossover-sko har et high fashion look til dem, som du bare ikke ser i en Nike eller en adidas (Y-3 er undtagelsen).

Nogle gange tager det et år eller to for et designteam og en underskriftsatlet at virkelig slå deres skridt, men J. Crossover 3 har været breakoutmodellen, der får folk til at tale. Helvede, det fik os til at tale om det, som du kan se i RACs video ovenfor ... Nike har historie på deres side. Ja, mærker som adidas har eksisteret længere, og Under nike free 5.0 Armour gør alt, hvad de kan, for at bevæge sig op ad stigen, men i de sidste 40 noget år har swoosh ejet popkultur. Se tilbage på billederne og filmene, der definerede 80'erne og 90'erne og oftere end ikke, vil du se Nike på fødderne af dine foretrukne berømtheder og atleter og endda dig selv. Nostalgi er stærk for Nike-produkter, og det er derfor, de dominerer retro-spillet som nike presto intet andet brand, og det er også grunden til, at vi hader dem, når de skruer op vores klassikere.

Selv noget så simpelt og klassisk som Cortez, som Forrest Gump havde på, kunne have været gået sidelæns, hvis Nike ikke havde foretaget deres research. Heldigvis gjorde de det, og i det sidste Halloween så jeg nogen i et Forrest-kostum med Cortez-skoene. Ja, nogen bar faktisk dem og forsøgte ikke bare at videresælge dem på eBay, når ordet kom ud, at de ville dobbelt eller tredoble deres detailværdi. Air Jordan XX9 er en fantastisk kunstner på banen. Desværre har Jordan Brand aldrig rigtig draget fordel af skoens præstation vævet overdel, der kan producere fotorealistiske billeder ... undtagen for den ene gang i NBA All-Star Weekend. Photo Reel XX9 har den klassiske Nike Air Jordan-annonce med en nike free run midtflyvning MJ i Jumpman-posituren.

Når Air Jordan XXX snart kommer, er det usandsynligt, at vi får andre spark i denne vene, så hvis du kan finde et par til en god pris, vil du ikke fortryde det. Når du er Ronnie Fieg, kan du gøre stort set hvad du vil, og det inkluderer oprettelse af en speciel Asics Gel Lyte 3, der ser tilbage på dit tidligere arbejde. Med en spektakulær pakke, der indeholder et væld af tilbehør, formåede Fieg at fremstille en bedre "What The" -sko end Nike har gjort i årevis. I 2015 så vi flere Nike-silhuetter tage den klassiske sort, rød og hvid farve på Banned Air Jordan 1 inklusive Nike Metcon og Nike Internationalist. Men det var Air Max 1 Banned, der var sådan en på næsen hyldest, at det endda havde en Nike Air-branding på hælen for virkelig at køre punktet hjem.

De var så gode, at sneakerheads forsøgte at genskabe magien ved at kalde en lignende designet Air Jordan 1.5 Fragment 1.5s. Air Jordan 1 Shattered Backboard skulle være glad for, at fragmenterne tæller som en 2014-udgivelse, eller deres titel som bedste retro kan være i fare. Vil nogen af Kanyes adidas-spark fremstille denne liste i 2016? Er det en chance for adidas Yeezy Boost 750 Sort eller adidas Yeezy Boost 350 Oxford Tan? Vi taler stadig om denne sko i slutningen af 2015. Hvis der er en diskussion om videresalgsværdi, er dette et af de første spark, folk bringer op. Hvis Kanye er emnet, vil disse få en omtale muligvis før nogen af hans adidas frigivelser. Når en tonal rød sko falder, kalder vi dem stadig for røde Octobers.

Bare for en ren hype alene, resonerer disse spark næsten to år senere. Helvede, nogle sneakerheads er overbeviste om, at Nike vil genoplåse disse bare nike air max 90 for at trolde en adidas Kanye-udgivelse. Så hvad angår uredelighed, vinder Nike Golfs store sorte mysteriumskasse ved et jordskred. Mens jeg ikke endte med at blive så meget fan af Air Jordan XX8 Lunar Bandon 3, er jakken blevet brugt over hele landet temmelig liberalt siden. Med en vægt på over 20 pund var denne behemoth skab fra Pepsi og Nike for at fejre onkel Drew. Vi har talt om dette før, men når Nike tillader et eksternt firma at arbejde på deres spark, ved du, det er en stor Изображение aftale. Et fantastisk job fra alle involverede i dette projekt.

Ответить